Revederea absolvenților de Seminar din 1969 și Proiectul „Împreună putem să-L descoperim pe Dumnezeu în natură”, 19.10.2017

 

 

Astăzi, 19 octombrie 2017, Seminarul Teologic Ortodox a fost gazda a două evenimente educative, cu un simbolism aparte pentru istoria și tradiția acestei școli de teologie ortodoxă.
Primul eveniment a fost prilejuit de reîntâlnirea generației de seminariști din 1969. Parte dintre aceștia au devenit preoți și au avut bucuria de a săvârși Sfânta Liturghie începând cu ora 9. După momentul liturgic, revederea a continuat în sala de conferințe a Seminarului, cu participarea domnului director Prof. Dr. Pătularu Ionuț.
Al doilea eveniment al zilei l-a reprezentat vizita elevilor de la Școala Gimnazială Traian din Craiova, activitate a proiectului ,,Împreună putem să-L descoperim pe Dumnezeu în natură". Copii au fost însoțiți de cadrele didactice și de d-na director Prof. Dașu Maria.
Ca un arc peste timp, copiii implicați în acest proiect au avut ocazia să primească binecuvântarea și exemplul generației de preoți care au absolvit Seminarul Teologic cu 46 de ani în urmă. 

 

 

 

 

 

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul“ din Craiova

©